Izvor:
28.08.2017 u 12:34
0

TRAGEDIJA U HRVATSKOJ: Srušila se jedrilica, poginuo petogodišnji dečak!

U nedelju poslepodne iznad Sinja dogodila se nesreća vazduhoplovne jedrilice u kojoj je život tragično izgubio dečak dok je pilot povređen, ali van životne opasnosti, javlja Dnevnik.hr.

Okolnosti nesreće koja se dogodila u Kamešnici kod Sinja još nisu poznate, u toku je uviđaj nakon čega će biti poznato više detalja o okolnostima tragedija u kojoj je život izgubilo maloletno lice, prenosi Jutarnji list.

– Radilo se o rekreativnom letu, jedrilica je poletela s aerodroma u Sinju u popodnevnim satima. Ne znamo još koji je uzrok ove nesrece. Na žalost mogu potvrditi da je jedna osoba smrtno stradala, dok je druga lakše povređena – potvrdio je za Slobodnu Dalmaciju Davor Petrin inspektor za vazduhoplovne nesreće u Agenciji.

Izvor: tanjug.rs
Foto: Twitter/GlasBalkana_lat

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter