Izvor:
06.09.2017 u 21:30
0

Albanija na sve načine pokušava da spreči izručenje Morine!

Ranije danas srpska ministarka pravde Nela Kuburović je izjavila da nisu tačne spekulacije koje su se vodile u medijima da suđenje albanskom državljaninu Ismailu Morini neće biti fer ili da neće imati adekvatne uslove u pritvoru.

Vrhovni sud Hrvatske u utorak je potvrdio prvostepenu odluku kojom je utvrđeno da su ispunjeni uslovi za izručenje albanskog državljanina Ismaila Morine Srbiji, koji je na utakmici reprezentacija Srbije i Albanije u Beogradu 2014. godine pustio dron sa zastavom "Velike Albanije".

Morina je i dalje u ekstradicionom pritvoru u Dubrovniku, a Srbija Morinu traži zbog izazivanje verske rasne i nacionalne mržnje.

tanjug.rs
Foto: twitter/ilir meta, Facebook/Ismail Morina – Ballisti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter