Izvor:
26.09.2017 u 13:13
0

HARADINAJ: Nisam razgovarao sa Srpskom listom o vojsci i ZSO!

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj izjavio je da sa Srpskom listom nije razgovarao o tome da li će glasati za formiranje vojske Kosova, kao ni o Zajednici srpskih opština.

"Nismo potpisali "nijedno slovo" od političkih sporazuma sa Srpskom listom, potpisali smo samo zajednički sporazum za učešće u vladi", rekao je Haradinaj juče u intervjuu za RTK1.

Upitan da prokomentariše optužbe protiv ministra poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja Nenada Rikala, Haradinaj je rekao da su se obratili kompetentnim organima koji nisu pronašli nista o tim optužbama, što znači da su one imale drugi cilj, preneo je RTK2.

"Na isti način se spekulisalo i o izbeglim ljudima sa Kosova, što se potvrdilo da nije tako", rekao je Haradinaj.

Govoreći o demarkacije granice sa Crnom Gorom, on je rekao da je ta granica na Čakoru i Kuli.

Prema njegovim recima, niko ne mora da ih ući koje su njihove obaveze po ovom pitanju, jer oni znaju čime ih obavezuje Ustav Kosova, tako da će po njemu voditi dalje pitanje demarkacije.

Haradinaj je rekao što se tice liberalizacije viza on je rekao da ne želi da bude prepreka liberalizaciji, ali se nada da ce se pitanje demarkacije završiti što pre, ne određujući tačan datum.

Izvor: tanjug.rs
Foto: youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter