Izvor:
28.09.2017 u 21:44
0

Napad na Srbe: Demolirane prostorije DPSM u Skoplju!

Prostorije Demokratske partije Srba Makedonije (DPSM) demolirane su u Skoplju, a kako ta stranka saopštava, napad predstavlja pretnju članstvu i simpatizerima.

Kažu da je napad na sedište te stranke, koji se desio pre dve noći, do sada najozbiljniji atak prema jednoj političkoj organizaciji u Makedoniji, pogotovo što se radi o partiji jedne nacionalne zajednice.

"Jučerašnji napad je najozbiljnija pretnja po ličnu bezbednost našeg predsednika (Ivana Stojilkovića) i zastrašujuća pretnja članstvu i simpatizerima DPSM", navodi se u saopštenju.

Oni ističu da je napad na sedište njihove stranke isto što i napad na sedište VMRO DPMNE ili SDSM, ali i još teže jer je u slučaju DPSM reč o stranci srpske nacionalne zajednice, a tu činjenicu, kažu, Ministarstvo unutrašnjih poslova namerno prećutkuje.

Kako kažu očekivali su da će se rukovodstvo MUP-a "malo ozbiljnije angažovati" pozvati ili posetriti sedište stranke i dati neku umirijuću izjavu "ili nešto slično tome" ali se to nije desilo.

tanjug.rs
Foto: arhiva, youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter