Izvor:
15.10.2017 u 01:31
0

Mladića (19) ubila prečka: Skočio i uhvatio se za gol, pukla šipka i pala mu na glavu!

Na fudbalskom stadionu u naselju Saraj, nadomak Skoplja, u nesvakidašnjem nesrećnom slučaju, nastradao je 19-godišnji mladić B. S. Njega je ubila prečka gola koja mu je pala na glavu.

Mladić B. S. iz sela Ropalce, kod Kumanova, preminuo je od teške povrede koju je zadobio kada je na njega pala prečka gola na fudbalskom stadionu u skopskom naselju Saraj.

MUP je saopštio da je mladić, sa teškom povredom glave, juče oko 14 sati, privatnim vozilom bio dovezen u Gradsku opštu bolnicu "8 Septemvri" u Skoplju, gde je ubrzo i preminuo.

Dok je bio na stadionu u naselju Saraj, B. C. je u jednom trenutku skočio i uhvatio se za prečku gola. Ona se slomila i pala direktno na glavu nesrećnog mladića.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter