Izvor:
17.10.2017 u 13:06
0

MAKEDONIJU TRESE SKANDAL: Otac uzeo telefon svoje ćerke (11) i umalo se nije onesvestio kada je video šta se u njemu nalazi!

Četrdesetogodišnji žitelj jednog sela u okolini Probištipa, na istoku Makedonije, čije ime policija nije saopštila, sinoć je sasvim slučajno uzeo mobilni telefon svoje 11-godišnje ćerke, a kada je počeo da prelistava fotografije, umalo se nije onesvestio kada je u njemu ugledao slike svoje nage maloletne ćerke.

Devojčica nije imala kud, pa je ocu priznala da je fotografije napravio jedan mladić, koji ju je ucenjivao da će te fotografije objaviti na Fejsbuku ako odbije da mu bude devojka.

Kada je to čuo, otac je uhvatio ćerku za ruku i sa njom odjurio u policijsku stanicu u Probištip, gde je prijavio slučaj.

U prisustvu njenog oca i stručnog tima Centra za socijalne poslove Probištipa, policijski inspektori su obavili razgovor sa devojčicom, a po naredbi dežurnog javnog tužioca, u Kliničkoj bolnici u Štipu je izvršen ginekološki pregled devojčice.

U međuvremenu, policija je pronašla ucenjivača, a tokom pretresa stana u prisustvu njegovog oca, nađen je i lap-top kopjuter sa spornim fotografijama.

On je zaplenjen kao materijalni dokaz, a policija iz Probištipa preduzima mere na potpunom rasčišćavanju slučaja.

Izvor:telegraf.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter