Izvor:
07.11.2017 u 18:50
0

Stoltenberg: Neće biti NATO baze u Crnoj Gori osim ako Podgorica to ne zatraži!

Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg izjavio je da Alijanse neće imati baze u Crnoj Gori, osim ako ih zvanična Podgorica ne pozove, prenela je TV CG.

Stoltenberg je na taj način novinarima u Briselu odgovorio na molbu da prokomentariše navode opozicionog Demokratskog fronta da Alijansa planira da instalira baze u Crnoj Gori.

"U Crnoj Gori neće biti aktivnosti NATO-a bez konsenzusa crnogorske vade. NATO je samo tamo gde mu ta zemlja da dobrodošlicu. Nema planova za NATO bazu dok nas ne pozovu", istakao je Stoltenberg.

Jedan od lidera DF, Milan Knežević, izjavio je ranije da će NATO u najskorije vreme izgraditi dve vojne baze u Crnoj Gori.

"Ti planovi će biti realizovani tokom naredne dve godine, do 2019. Sa velikom verovatnoćom, jedna baza će se pojaviti na obali, a druga u planinama", rekao je Knežević u intervjuu moskovskom dnevniku Izvestija.

tanjug.rs
Foto: Printscreen/Ministarstvo odbrane Crne Gore

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter