Izvor:
08.11.2017 u 03:10
0

POLICIJA TRAGA ZA POČINIOCIMA: Bačena bomba pored automobila mitropolita Hrizostoma!

Fočanska policija traga za jednim ili više nepoznatih lica koja su bacila bombu u krug Bogoslovije, pored automobila "audi A6", koje koristi mitropolit dabrobosanski Hrizostom.

Incident se dogodio u noći između ponedeljka i utorka u 2:30, prenosi "Dnevni avaz".

Načelnik Odeljenja za kriminalističku policiju Policijske uprave Foča Duško Tomović rekao je novinarima da su uzeti tragovi sa mesta eksplozije.

"Uzeti tragovi biće predmet veštačenja sa ciljem identifikovanja izvršilaca ovog događaja, koji je tužilaštvo kvalifikovalo kao krivično delo izazivanja opšte opasnosti", rekao je Tomović i dodao da je policija je trenutno na terenu.

Prema njegovim rečima, na automobilu je nastala manja materijalna šteta, a policija do kraja veštačenja ne može da kaže o kakvoj vrsti eksplozivne naprave se radi.

"Naprava je bačena u blizini vozila", rekao je on.

U trenutku eksplozije mitropolit Hrizostom je spavao u objektu Bogoslovije, ispred kojeg je automobil bio parkiran.

Mitropolit je u fočanskoj Bogosloviji prisustvovao dvodnevnom seminaru sveštenika svoje eparhije.

Hapytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter