Izvor:
15.11.2017 u 19:19
0

PREDSEDNICA HRVATSKE KRIVI I SEBE : Kritika se odnosila na stanje u državi tokom 25 godina!

Predsednica Kolinda Grabar-Kitarović izjavila je da njene kritike izrečene nedavno u Opatiji nisu bile upućene vladi Andreja Plenkovića već je to, kako je rekla, bio presek stanja Hvatske u proteklih 25 godina.

Za sve to ne može biti odgovorna samo jedna vlada, pogotovo ne ona koja je na vlasti tek godinu dana.

– Odgovorni smo svi po malo, a tu uključujem i sebe jer sam bila ministarka spoljnih poslova u jednoj od prethodnih vlada. Nismo učinili dovoljno. Nije da Hrvatska nazaduje, koliko je problem da nas drugi prestižu. Treba se ugledati u njihovo iskustvo i nastaviti dalje raditi. Onu istu rečenicu koja je izazvala toliko bure prošloe sedmice izgovorila sam tri puta od reči do reči, od februara. Drago mi je da je u konačnici ona ušla u uho ljudima – rekla je Kitarović novinarima u Zagrebu.

Međutim, stakla je, nezadovoljstvo zbog činjenice da se to tretira kao pokušaj kritikovanja ili pozicioniranja u političkom prostoru, jer to nije tako.

– Ja jednostavno želim da se pokrene konstruktivna rasprava u kojoj će i vlada i opozicija i svi mi davati konstruktivne predloge za rešavanje problema – kazala je Grabar-Kitarović.

Dodala je da b bilo neodgovorno u ovom trenutku razmišljati o drugom mandatu.

Tanjug
️️️️️️Foto: Twitter/NCYIGIT1907

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter