Izvor:
23.11.2017 u 18:50
0

JEZIV POKUŠAJ UBISTA: Majku sin polio benzinom i zapalio je !

Posle svađe neimenovani 28-godišnjak iz Zadra polio je svoju majku benzinom i potom je zapalio upaljačem.

Navodno, sin je sipao benzin u rezervoar na svom skuteru kad je naišla majka i nešto mu prigovorila. On se okrenuo prema njoj i polio je benzinom po glavi i odeći i potom zapalio upaljačem.

Ženu u plamenu videle su komšije koje su odmah pozvale policiju. Kad je policija stigla, sin nije bio na mestu događaja, ali je kasnije uhapšen.

– Juče oko 12 sati, u ulazu zgrade na Obali kneza Branimira u Zadru, 28-godišnjak je, posle verbalne prepirke, 50-godišnjakinju polio zapaljivom tečnošću, a potom i zapalio. 50-godišnjakinja je lakše povređena, a 28-godišnjak je uhapšen. U toku je kriminalističko istraživanje – napisano je u policijskom izveštaju.

Ceo incident dogodio se u nekoliko sekundi, a pravo čudo da žena nije dobila teže povrede.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/Aktuelno/net

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter