Izvor:
26.11.2017 u 17:01
0

SPLIT: Upucan mladić u sačekuši!

U pucnjavi koja ima sve elemente klasične "sačekuše" u mestu Srinjine nadomak Splita u subotu oko 18.30 sati je upucan M. B. (33).Muškarac je zadobio prostrelne rane i nije životno ugrožen.

"Video sam nekog čoveka u kapuljači koji trči putem prema šumi. Odmah iza njega je bio čovek na putu, ležao je, a malo ispred parkirani crni BMW", kaže jedan od očevidaca.

"Mladić koji je ležao na putu je bio u krvi, dao sam mu vodu. Upucan je u noge. Rekao je da ne zna ko je pucao na njega", kaže očevideac.

Prema nezvaničnoj verziji priče 33-godišnjaka su upucali zbog fizičkog obračuna koji je inicirao dan ranije u Splitu. Navodno je pretukao "pogrešnu" osobu pa je ovo bilo ozbiljno upozorenje.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter