Izvor:
30.11.2017 u 17:41
0

HARADINAJ PRIMA POVRATNIKE: Kosovo spremno da prihvati sve koji se vraćaju sa ratišta!

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj izjavio je da se ne sme dozvoliti da mladi ljudi budu deo ideologije koja vodi do terorizma i da je Kosovo spremno da prihvati sve povratnike sa ratišta.

– Kosovo je definisano kao domovina svih građana, bilo Albanaca ili nevećinskog stanovništva. Islam na Kosovu nikada nije bio pretnja. I Kosovo mora reći ''Ne'' ekstremizmu" – rekao je Haradinaj na predstavljaju izveštaja UNDP, koji obuhvata intervjue sa borcima povratnicima sa ratišta u Siriji, kao i sa njihovim porodicama.

Prema njegovim rečima, taj izveštaj treba da pomogne da se bolje razumeju razlozi i okolnosti zašto mladići i devojke napuštaju Kosovo i odlaze na strana ratišta. Oni se prepuštaju ekstremnim ideologijama koje predstavljaju opasnost ne samo za sebe, nego i za njihove porodice i društvo, naveo je Haradinaj.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter