Izvor:
05.12.2017 u 14:32
0

HAOS U BANJALUCI: Davio dispečerku telefonskim kablom, jer mu nije poslala taksi!

D. K. (28) iz Banjaluke uhapšen je prekjuče zbog sumnje da je pokušao da ubije dispečerku "Banjalučkog taksija" Aleksandru Perović (39), kojoj je navodno banuo u kancelariju i oko vrata joj omotao telefonski kabl i počeo da je davi.

Žena je uspela da pozove pomoć pa je D. K. pobegao, nanevši joj lakše povrede.

Pritisnula taster

Napad se dogodio u subotu oko 18.20 sati, a D. K. je brzom reakcijom policije identifikovan i uhapšen oko 22 sata. Motiv napada je navodno bilo to što dispečerka na poziv D. K. nije uputila taksi vozilo na traženu adresu. Navodno je tokom razgovora primetila da je pijan i posle kraće rasprave poručila mu je da "ne voze pijane mušterije".

D. K. je to razbesnelo, pa se odmah uputio u centralu "Banjalučkog taksija", u ulici Slavka Rodića, gde je fizički nasrnuo na dispečerku.

– Devojka je pokušala da se odbrani, ali je D. K. fizički mnogo jači od nje. Ipak, dobro se snašla jer je uspela da stisne taster za obaveštenje svih taksista. To joj je, očigledno, spaslo život jer, čim je to uočio, D. K. je brže-bolje pobegao – rekao je izvor blizak istrazi.

Marija Markanović, portparol PU Banja Luka, potvrdila je da je D. K. uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo pokušaj ubistva.

Kurir.rs/ Avaz.ba

Foto: RTRS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter