Izvor:
06.12.2017 u 20:07
0

KOBNA PLJAČKA U SKOPLJU: Vlasnik menjačnice upucao razbojnika iz Srbije!

Policija je saopštila da je jedan od ubijenih razbojnika srpski državljanin N. T., za kojim je bila raspisana poternica, a njegov identitet potvrđen je na osnovu otisaka prstiju Makedonska policija identifikovala je dvojicu razbojnika koje je krajem novembra ubio vlasnik menjačnice „Makedonija“ u Skoplju, koju su pokušali da opljačkaju. Makedonski mediji su preneli da srpske vlasti tragaju za N. T. zbog više krivičnih dela, kao i da je tamošnja policija obavestila Srbiju o njegovoj pogibiji.

Dvojica naoružanih pljačkaša upala su 27. novembra uveče u menjačnicu „Makedonija“, tražeći od vlasnika Gocea A. (58) pare. Kad je odbio da im preda novac, napadači su krenuli da ga udaraju drškama pištolja po glavi. Vlasnik menjačnice, iako teško povređen, u jednom trenutku uspeo je da se otrgne, izvadi pištolj i zapuca prema njima, ubivši ih na mestu.

Pucnjavu su zabeležile sigurnosne kamere u menjačnici, a policija u saradnji sa tužilaštvom ispituje da li je vlasnik pucao u nužnoj odbrani. Ukoliko se dokaže da jeste, neće krivično odgovarati. Njegova menjačnica je inače više puta bila na meti razbojnika, a u jednoj pljački ubijen mu je brat.

Izvor: Kurir
Foro: Twitter/RTS Vesti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter