Izvor:
09.07.2016 u 15:51
0

PUCNJAVA U SARAJEVU: Dve osobe usmrćene vatrenim oružjem

Dve osobe su smrtno stradale u pucnjavi koja se dogodila sinoć u jedan sat i 15 minuta u sarajevskoj ulici Hadži-Sulejmanova u opštini Centar, saopštila je danas policija.

Nakon dojave građana, pripadnici Policijske stanice Centar su u privatnom vozilu "golf II", plave boje, bez registarskih oznaka, zatekli dve nepoznate muške osobe sa vidnim povredama po telu, prenela ej Fena.

Na lice mjesta stigla je ekipa Zavoda hitne medicinske pomoći Kantona Sarajevo, a lekari su konstatovali smrt dve nepoznate muške osobe usled povreda zadobijenih hicima iz vatrenog oružja.

Takođe na mestu događaja policijski službenici su zatekli A.V.(1992) iz Vogošće, koji je izjavio da je očevidac navedenog događaja i da mu je poznato da je jedna stradala osoba Ć.A. (1989) iz Sarajeva, dok se za drugu osobu H.E. (1990) još uvek ne zna.

Radeći na rešavanju ovog krivičnog đela policijski službenici su u ulici Braće Skanazi bb, kod policijskog službenika Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH, zatekli osobu B. S. (1991) iz Sarajeva, kao i predmet izvršenja navedenog krivičnog dela, automatsku pušku.
B.S. je uhapšen i priveden u PS Stari Grad.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/ balkannewsbeat

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter