Izvor:
14.01.2018 u 20:36
0

ZAGREBČANIN ČUDO PRIRODE: Upucan u nogu tokom šetnje, a to shvatio tek kada je došao kući!

Još je jedna osoba u subotu u Zagrebu upucana u nogu, što je već treći takav slučaj u proteklih nekoliko dana na području hrvatske metropole.

U subotu oko 23.30 sati na Peščenici, 33-godišnjak je tokom šetnje upucan u nogu, izveštava zagrebačka policija.

On u tom trenutku nije ni shvatio što mu se dogodilo. Tek kad je stigao kući i video da krvari nazvao je hitnu pomoć. Prevezen je do Kliničke bolnice Merkur gde je utvrđeno da je teško povređen pa je zadržan na oporavku.

S obzirom na to da se radi o prostrelnoj rani, alarmirana je i policija. Međutim, 33-godišnjak ispričao im je da je bio u šetnji, a nakon što se vratio kući oko ponoći primetio je da krvari. Kaže da tokom šetnje nije ni osetio da je povređen.

Ovo je u Zagrebu već treće upucavanje u nogu od četvrtka. U Maksimirskoj 107 u četvrtak veče upucan je 47-godišnji muškarac. Svedoci su ispričali kako su čuli pucnjeve i vidjeli dvojicu maskiranih kako se trčeći udaljavaju od povređenog muškarca. U subotu je došlo do druge pucnjave kada je u 13.10 sati u Rapskoj ulici iz vatrenog oružja ranjen 45-godišnjak.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/hrmreza2

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter