Izvor:
15.01.2018 u 17:55
0

POKUŠAJ UBISTVA U BUSOVAČI: Jedna osoba privedena!

Muškarac iz Busovače dovezen je protekli vikend, s ubodnom ranom, u Dom zdravlja u Busovači, nakon čega je privedena jedna osoba, osumnjičena za pokušaj ubistva.

Policiji u Busovači je u subotu oko 19.55 prijavljeno kako je u Dom zdravlja u toj opštini dovezen E.B. (1985.) iz Busovače, koji je potom prevezen u bolnicu u Novoj Biloj, a zatim, zbog težine povreda, u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.

Policija je došla do saznanja kako je za nanošenje povreda odgovoran B.K. (1966.) iz Busovače, koji je lišen slobode zbog sumnje da je počinio kazneno delo pokušaj ubistva.

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije, u saradnji sa kantonalnim Tužilaštvom, preduzimaju zakonom propisane mere i radnje na prikupljanju i dokumentovanju materijalnih dokaza, te procesuiranju navedenog kaznenog dela.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter