Izvor:
16.07.2016 u 03:08
0

ISPOVEST SLOVENAČKOG PREDSEDNIKA: Putin i ja smo IZNEVERILI PROTOKOL i…

Slovenački predsednik Borut Pahor ispričao je zanimljivu anegdotu o događaju koji se desio prilikom njegovog susreta sa Vladimirom Putinom iz 2011. kada je ruski predsednik posetio Sloveniju u okviru realizacije projekta gasovoda Južni tok.

Kako je preneo mariborski list "Večer", dvojica zvaničnika su tada bili predsednici vlada, a o zaključivanju sporazuma o Južnom toku i drugoj ekonomskoj saradnji razgovaralo se u rezidencijalnom kompleksu na Brdu kod Kranja, nedaleko od aerodroma Brnik.

Putin i njegovo obezbeđenje su tamo trebali da prespavaju ali je slovenački predsednik na svoju ruku promenio program.

On je ispričao kako je posle večere pitao Putina je li mu dosadno i želi li da mu se pridruži u noćnoj šetnji po Ljubljani, na šta je ruski lider odmah pristao što je iznerviralo protokol i službe bezbednosti.

Pahor je ispričao i da su oko ponoći šetali blizu poznatog ljubljanskog restorana kada je čuo da neki strani turista kaže svom prijatelju: "Gledaj, ovaj strašno liči da Putina."

Izvor:Tanjug
Foto:Twitter/BorutPahor
Slovenački predsednik dodao je da su on i Putin samo prošli pored njih ne osvrćući se, ali su onda čuli: "Bože, pa to je stvarno Vladimir Putin". Nakon toga smo se obojica samo slatko nasmejali, ispričao je Pahor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter