Izvor:
23.01.2018 u 18:38
0

Stop za albanski jezik u Makedoniji: Ivanov sve obrazložio na 14 strana!

Navode da je izglasavanje Zakona o upotrebi jezika, za koji je glasala tesna većina na čelu SDSM, stvorilo podele i sukobe među građanima.

"Ratifikacijom Sporazuma o dobrosusedskim odnosima sa Bugarskom, Zaev se obavezao da izbriše i izmeni makedonsku istoriju. Isto se čini i sa pregovorima o novom imenu zemlje, dok Ministarstvo spoljnih poslova ne reaguje kada se spaljuje makedonska zastava", navodi se u saopštenju ove stranke.

Iz ove stranke takođe kažu da SDSM guši svako drugačije mišljenje, koji se ne plaši da izrazi patriotska osećanja, snažno se suprotstavljajući antivladinim politikama koje je implementirao Zaev.

b92.net
Foto: Twitter/RTV BN, twitter/thedjmkd

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter