Izvor:
07.02.2018 u 16:54
0

STRAVA I UŽAS U MAKEDONIJI: Monstrum silovao devojčicu, pa nasrnuo na njenu sestru!

Meštani Valandova, gradića na jugoistoku Makedonije, još su u šoku nakon saznanja da je muškarac (55) iz obližnjeg sela Pirava, čije ime nije saopšteno, skoro mesec dana silovao devojčicu (8) iz njihovog mesta.

Pakao kroz koji je prošla devojčica trajao je mesec dana, a okončana je tek kada je njena majka policiji u Valandovu prijavila monstruma.

Majka je o agoniji svoje ćerkice saznala od svoje starije ćerke (15), koja je srećom uspela da se otrgne iz kandži siledžije i pobegne.

Njena majka je u policiji rekla da je neimenovani muškarac više puta tokom mesec dana "izvršio polno dejstvo" nad njenom osmogodišnjom ćerkom.

Žena je policajcima ispričala da je monstrum više puta pokušao da siluje i njenu stariju, 15-godišnju ćerku, ali da je ona srećom uspela da pobegne.

Kad je devojčica sve to ispričala svojim roditeljima, majka je momentalno policiji u Valandovu prijavila monstruma.

Iz MUP-a su saopštili da rade na rasvetljavanju ovog užasnog slučaja pedofilstva.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Twitter/ObserverEnergy

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter