Izvor:
22.02.2018 u 18:32
0

NERAZUMEVANJE: Otac bolesne devojcice tražio pomoć, pa završio u zatvoru!

Očajni otac teško bolesne devojčice iz Koprivnice pozvao kabinet predsednice Kolinde Grabar Kitarović da bi zatražio pomoć za svoju četrnaestogodišnju kćer, ali je zbog pretnji bombom i klanjem lekara, završio u zatvoru. Ocu (44) sekretarica u kabinetu predsednice Kitarović ga je zamolila da predsednici pošalje dopis, a on je na to uzvratio da će baciti bombu na zagrebački Klinički bolnički centar Rebro, a lekara zaklati.

Zbog tih pretnji je uhićen i određeno mu je mesec dana istražnog zatvora, preneo je portal Podravski.hr pozivajući se na svoja saznanja u krugovima bliskim policiji. Prema službenom protokolu, slučaj je prijavljen državnim službama koje su nakon kraće istrage predmet ''spustile'' koprivničkoj policiji na postupanje. Oni su odmah uhapsili i 44-godišnjeg oca koji je nameravao samo da zatraži pomoć od predsednice.

Nakon privođenja, branio se da je sve bila nepromišljena i očajna reakcija na stanje 14-togodišnje ćerke koja boluje od vrlo retke bolesti. Nesretna devojčica je, kako navodi portal, prošla desetak operacija, a sledeća koju mora obaviti u Hrvatskoj je preskupa.

Zbog toga je 44-godišnjak, kako tvrdi, odlučio predsednicu da zamoli za pomoć za operaciju van zemlje.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Been

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter