Izvor:
22.02.2018 u 20:37
0

POTVRDA IZ MUPA! Dalibor Jauković bacio bombu na Ambasadu SAD u Podgorici!

Crnogorska policija je potvrdila da je bivši vojnik Vojske SRJ Dalibor Jauković noćas posle ponoci bacio bombu na Ambasadu SAD u Podgorici, a potom izvršio samoubistvo, javila je Televizija Crne Gore.

Na Fejsbuk profilu Jaukovića objavljeno je da je on bivši vojnik koji je odlikovan medaljom za zasluge u domenu odbrane i bezbednosti u SRJ.

Na profilu je objavio i Povelju o odlikovanju sa potpisom Slobodana Miloševića.

Sudeći po objavama na Fejsbuku, bio je protivnik ulaska Crne Gore u NATO.

Inače, na zgradi američke Ambasade nije pričinjena materijalna šteta.

Ranije danas, na Tviter nalogu Ambasade SAD u Podgorici objavljeno je da je nakon interne kontrole utvrđeno da je osoblje ambasade, nakon incidenta, bezbedno.

– Hvala vam svima što ste nam poslali podršku i ljubazne misli – navodi se u tvitu.

Povodom jutrošnjeg napada, otpravnica poslova Džudi Kuo primila je jutros crnogorskog ministra unutrašnjih poslova Mevludina Nuhodžića i direktora Uprave policije Slavka Stojanovića.

– Zahvalni smo našem partneru i savezniku, Vladi Crne Gore, na bliskoj saradnji i zahvaljujemo policiji za profesionalnu podršku u istrazi današnjeg incidenta – piše na Tviter nalog ambasade.

Rano jutros, neposredno nakon napada, na tviter nalogu Vlade Crne Gore objavljeno je da je pola sata posle ponoći ispred objekta Ambasade SAD jedno lice izvršilo samoubistvo eksplozivnom napravom.

Informer
Foto: Facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter