Izvor:
26.02.2018 u 01:07
0

JUNKER U SKOPLJU: Makedonija je na dobrom putu da se pridruži EU!

Šef Evropske komisije se tokom posete Skoplju sastao s makedonskim premijerom Zoranom Zaevim i čestitao mu na poboljšanju reputacije zemlje.

Junker je napomenuo da u Skoplje nije došao da bi najavio tačan datum za početak pregovora sa EU, ali je istakao da je Makedonija na pravom putu posle postizanja napretka.

"Ako nastavite ovim putem, u roku od nekoliko meseci daćemo priliku EK da predloži otvaranje pregovora Savetu EU", rekao je on na zajedničkoj konferenciji u Skoplju s makedonskim premijerom Zoranom Zaevim, nakon sastanka.

Junker, koji je u Skoplje doputovao zajedno s komesarom EU za proširenje Johanesom Hanom, rekao je da je Makedonija postigla impresivan napredak, ali da mora da napravi još koraka na putu ka Uniji.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter