Izvor:
27.02.2018 u 17:24
0

SNEG OKOVAO MAKEDONIJU: Na putevima zabranjen promet kamiona, deca u selima ne mogu u školu!

SKOPLJE – U Makedoniji je zbog snega na više puteva zabranjen saobraćaj kamiona, saopštio je danas Auto-moto savez Makedonije, a učenici tri sela oko Strumice nisu mogli da dođu u školu zbog snežnih nanosa.

Saobraćaj kamiona zabranjen je na putevima Mavrovo-Debar, Struga-granični prelaz sa Albanijom "Ćafasan" i planinski prevoji "Presek", "Straža" i "Djavato".

Kretanje kamiona je abranjeno i na regionalnim putevima Makedonski Brod-Prilep i Kriva Palanka-"Deve bair", na granci s Bugarskom. AMSM apeluje na ostale vozače da budu pažljivi jer na putevima ima snega.

Učenici sela Rič, Popčevo i Raborcik nisu danas mogli da dođu na nastavu u školu "Maršal Tito" u Strumici zbog visokih snežih nanosa. Opština Strumica saopštila je da je osposobila za saobraćaj centar grada, a da se po udaljenijim saobraćajnicama bacaju so i rizna.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter