Izvor:
28.02.2018 u 16:20
0

ZVORNIK: Muškarac pretio bombom u kafiću!

Policija je uhapsila M.S. (35) iz Zvornika koji je bombom pretio u ugostiteljskom objektu u Čelopeku. Incident se dogodio sinoć oko 21.40.

– Ubrzo nakon prijave policijski službenici su pronašli M.S. i uhapsili, a eksplozivnu napravu privremeno oduzeli. O svemu je obavešteno Okružno javno tužilaštvo Bijeljina – rekli su u PU Zvornik.

On se sumnjiči za krivična dela ugrožavanje bezbednosti i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

„EuroBlic“ nezvanično saznaje da nije poznat motiv zašto je muškarac ušao u lokal sa bombom u ruci. Patrola ga je zatekla u lokalu, a bombu su našli ispred objekta.

Izvor: Blic
Foto: todocoleccion

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter