Izvor:
10.03.2018 u 23:40
0

PAO REVOLVERAŠ IZ DOBOJA: Čovek koji je pucao na policiju uhapšen kod Maglaja!

Mustafa Hasanbašić koji je juče pucao na policiju u Doboju i od tada se krio u minskom pljou uhapšen je danas.

Pripadnici MUP-a ZDK i policija RS tragali su za Hasanbašićem, koji je juče oko 12 sati pucao na policajce u Doboju, a zatim pobegao s lica mesta.

Za Hasanbašićem je bila raspisana poternica. Bio je u bekstvu od trenutka kada je fizički napao policajce koji su ga prepoznali i pokušali uhapsiti.

Na planini Ozren ostavio je ukradeni automobil i nastavio da se kreće prema teritoriji Federacije BiH, a danas su ga uhapsili pripadnici policije na teritoriji Maglaja.

S Hasanbašićem je bio i Benjamin Ćosović (1996.) iz Tešnja, koji je uhapšen juče, a danas je bezuspešno pokušao pobeći iz bolnice u Doboju.

Avaz.ba
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter