Izvor:
21.03.2018 u 00:28
0

EVAKUISANA NAJUGROŽENIJA DOMAĆINSTVA: Zbog porasta nivoa voda sve više poplavljenih kuća!

– Vodostaj Save u Gradišci u 12.00 časova iznosio je 871 centimetar, a na nasipu u ovom mestu nema kritičnih tačaka, osim u Donjoj Dolini, gde postoji klizište koje su juče obišli predstavnici ''Voda Srpske'' i konstatovali da nema opasnosti – rekao je Adžić

U Kozarskoj Dubici popravljen je nasip na ušću Moštanice u Unu u Jošiku. Posle popravke, ukinuta je odluka o vanrednoj situaciji u toj opštini.

U Prijedoru opada vodostaj Sane, ali ne miruju klizišta, a kako se navodi, slično stanje je i u Kostajnici, gde je aktivno šest klizišta.

– Imamo konkretno problem u naselju Tukovi, gde moraju da rade pumpe, jer je veliki broj stambenih objekata okupiran tom površinskom vodom – naveo je šef Odseka civilne zaštite Grada Prijedora Dušan Vranješ.

U Kostajnici opada vodostaj Une, voda se povlači, a aktivno je šest klizišta. Navodi se i da je nešto stabilnije stanje na području Novog Grada, gde opadaju vodostaji Une i Sane.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter