Izvor:
16.04.2018 u 03:12
0

CRNOGORSKA OPOZICIJA TVRDI: Izbori neregularni!

Opozicione partije i kandidati opozicionih stranaka tvrde da su predsednički izbori bili neregularni i da je bilo niz nepravilnosti – od kupovine glasova do paralelnih spiskova.

– Novi pritisak na građane od državnog aparata zabeležen je u Bijelom Polju. Naime, policija je naredila privođenje aktivista DF-a koji su pokušali da spreče malverzacije i nezakonite radnje aktivista DPS-a – saopštio je Demokratski front, koja je podržala kandidata Mladena Bojanića.

URA, koja je takođe podržala Bojanića takođe optužuju DPS za nepravilnosti na izborima.

Iz URA je saopšteno i da je na jednom biračkom mestu u Podgorici, članica iz biračkog odbora izgovara naglas imena građana koji dolaze na glasanje.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter