Izvor:
25.04.2018 u 17:54
0

MILORAD DODIK: Vulin je borac za istinu, ali vidimo da ona nekima ne odgovara!

Ne iznenađuje me ćutanje Brisela na poslednje događaje u Hrvatskoj i povampirenje ustaštva, jer je Brisel "naštimovan" samo da osuđuje Srbiju i Republiku Srpsku, ocenjuje predsednik RS Milorad Dodik.

On kaže da se vidi povlačenje Brisela u svemu u čemu su oštećeni Srbi.

Poslednji potezi Zagreba nimalo nisu na liniji dobrosusedske politike i regionalne stabilnosti, koju Srbija već duže vreme pokušava da osigura, rekao je Dodik.

"Srbija vodi samostalnu politiku, to radi veoma dobro. Vulin je agilan, borac za istinu, ali vidimo da ona nekima ne odgovara. Sve što Srbija odluči mi ćemo poštovati", kazao je Dodik, odgovarajući na pitanje kako vidi najavu Srbije za uvođenjem recipročnih mera pojedinim hrvatskim zvaničnicima.

Beograd i Banjaluka bi, smatra Dodik, trebalo da nastave da insistiraju na istini o stravičnim ustaškim zločinima kako se bi se to pitanje internacionalizovalo.

"Moramo napraviti plan kako bi ojačali spoznaju i istinu o Jasenovcu, možda i kroz snimanje dokumentarnog filma i na način kojim možemo pridobiti široku svetsku pažnju", poručio je Dodik.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/Grad Bijeljina

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter