Izvor:
28.04.2018 u 20:20
0

POKUŠAJ UBISTVA U BUDVI: Nakon verbalnog konflikta naneo poznaniku teške telesne povrede opasne po život!

Budvanska policija uhapsila je B. J. (23) iz Nikšića zbog postojanja osnovane sumnje da je pokušao da ubije R. K. (29) iz Nikšića, sa privremenim boravkom u Budvi, saopšteno je iz Uprave policije.

"On je, ovo krivično delo, kako se sumnja, počinio tako što je, na raskrsnici ulica Žrtava Fašizma i ulice XVIII-ta u Budvi, nakon verbalnog konflikta a potom i fizičkog sa oštećenim R. K, ubodom nožem u predelu vrata i naneo oštećenom tešku telesnu povredu opasnu po život. Osumnjičeni je nakon toga pobegao u nepoznatom pravcu. Policajci su saznali da je ovom događaju prethodila tuča ova dva lica u jednom ugostiteljskom objektu, i da se ova lica poznaju od ranije", kazali su iz Uprave policije.

U saopštenju se navodi da su pretragom šireg kruga lica mesta, policajci pronašli nož sa tragovima crvene boje nalik na krv za koji se sumnja da je korišćen prilikom izvršenja ovog krivičnog dela.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter