Izvor:
30.04.2018 u 18:00
0

VELIKI POŽAR U BIJELOM POLJU: Amonijačna sala sa bazenima mogla bi da eksplodira! (VIDEO)

U fabrici za proizvodnju i preradu mesa kompanije "Franca Mesopromet" u Bijelom Polju, sinoć je izbio veliki požar u kojem nije bilo povređenih, ali i dalje najveću opasnost po sve koji se nalaze u okolini fabrike predstavlja amonijačna sala sa bazenima koja bi mogla da eksplodira i iz koje radnici pokušavaju da iznesu zalihe koje nisu oštećene.

Pripadnici vatrogasnih službi kazali su da su šanse za eksploziju amonijačne sale sa bazenima male, ali da oprez mora da bude na maksimalnom nivou. Navodi se da se iz sale gde se nalaze boce sa amonijakom čulo nekoliko eksplozija.

Zgrada u kojoj je bila proizvodnja i sva oprema potpuno izgorela, a vatra je zahvatila i upravnu zgradu.

Predsednik Opštine Bijelo Polje Petar Smjolović kazao je da u požaru nema povređenih, ali da je ovo "tragedija za privredni zivot Bijelog Polja, ali i Crne Gore".

Požar je još uvek aktivan, a u gašenju učestvuje 11 vatrogasnih vozila. Sve vatrogasne ekipe iz Bijelog Polja su na terenu, a stigla je pomoć iz drugih gradova sa severa Crne Gore.

izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter