28°C

Beograd

BRZA REAKCIJA HRVATSKE: Uhapšeni muškarci koji su PALILI SRPSKU TROBOJKU!

Hrvatska policija uhapsila je dvojicu muškaraca koji su danas u Kninu zapalili srpsku zastavu, saznaje index.hr. Prema nezvaničnim informacijama koje je ovaj hrvatski portal dobio iz tamošnje policije, zbog paljenja srpske zastave privedeni su muškarci stari 44 i 27 godina. Navodi se da policija utvrđuje i okolnosti oko pevanja ustaških pesama od strane pripadnika devetog bataljona (bojne) HOS-a.

Isti portal je ranije preneo da je grupa mladih Hrvata uz taktove pesme Marka Perkovića Tompsona, na oduševjenje prisutnih, zapalila srpsku zastavu - više o tome pogledajte OVDE. Navodi se da je najpre jedan mladić pokušao da zapali srpsku zastavu, ali pošto mu to nije pošlo za rukom priskočio mu je u pomoć neko neko sa bakljom. Zastava je planula, a to je izazvalo oduševljenje prisutnih, mahom mladića i devojaka, navodi portal.

Uz konstataciju da je proslava i veličanje vojno-policijske akcije Oluja potpuno pala u drugi plan, hrvatski portal je naveo i da je prethodno danas sramotni incident izazvao deveti bataljon kada je, marširajući ulicama Knina, pevao ustaške pesme i uzvikivao ustaški pozdrav "Za dom spremni".

Tanjug
Foto: YouTube Printscreen/Index.hr Portal

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar