Izvor:
09.06.2018 u 00:45
0

NEVREME POGODILO REGION: Rijeka poplavljena, grad veličine teniske loptice naneo veliku štetu!

Jako olujno nevreme zahvatilo je danas posle podne južne delove Slovenije i istočnu Hrvatsku, a tokom večeri očekuje se da će se kišni oblaci premeštati ka istoku. Slovenački meteorološki zavod podigao je uzbunu na najviši "crveni" nivo.

Najgore je bilo uz granicu sa Hrvatskom, u pokrajini Bela Krajina koja se graniči s Karlovačkom županijom gde je veliku štetu izazvao grad veličine teniske loptice. Uništeno je dosta automobila i krovova, a velika šteta je i na poljoprivrednim površinama, a nevreme će se, kažu meteorolozi do kasnih noćnih sati proširiti na celu Sloveniju. Stručnjaci kažu da je reč o atipičnoj oluji koja se javlja samo nekoliko puta godišnje.

Olujno nevreme uz kišu, grad i snažan vetar pogodilo je područje Rijeke gde su neke saobraćajnice pod vodom. Kiša je počela da pada i u Zagrebu, a u Istri je zabeležen grad.

Tokom večeri i noći moguće je olujno nevreme, grad i obilne padavine za svega par sati i u ostatku Hrvatske.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Knjigosaurus

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter