Izvor:
12.06.2018 u 01:11
0

Haradinaj: Nisam stručnjak za pregovore sa Beogradom, ali mogu da pomognem!

Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je danas da nije ekspert da pregovara sa Beogradom, ali da, kako kaže, može da pomogne.

"Istina je da nisam ekspert za pregovore sa Srbijom, ali mogu pomoći", rekao je Haradinaj na konferenciji za novinare, prenosi RTK na srpskom jeziku.

On je naveo da sve političke partije moraju biti ujedinjene u dijalogu sa Beogradom.

Govoreći o povlačenju platforme za dijalog iz kosovskog parlamenta, Haradinaj je rekao da je opozicija kritikovala ovu platformu, ne zbog samog dokumenta, nego zbog sastava delegacije koja je predložena.

"Opoziciji nije bio problem sastav dokumenta, nego sastav delegacije. Njihov pristup je pogrešan, jer papire ne čita niko. Kada je reč o dijalogu sa Srbijom, tu moramo biti ujedinjeni svi: premijer, predsednik Skupštine, predsednici partija", kazao je Haradinaj.

tanjug.rs
Foto: Twiter/Gazeta Sheshi,

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter