Izvor:
18.06.2018 u 11:31
0

POLICIJA U BIHAĆU PRETRESLA PROSTORIJE KOJE KORISTE MIGRANTI: Pronašli 36 noževa, dve palice, čekić, skalpele, noževe za skalpel, makaze i odvijače!

U pretresima objekata i prostorija koje koriste migranti u Bihaću, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova USK pronašli su brojne predmete koji mogu da posluže za prekršaje i krivična dela, saopštila je policija.

Prilikom jučerašnjeg pretresa policija je u objektima Ðačkog doma u Borićima, nedovršene zgrade Doma penzionera i drugim lokacijama za koje su postojala operativna saznanja da se koriste za smještaj migranata, pronašla 36 noževa, dve palice, čekić, skalpele, noževe za skalpel, makaze i odvijače.

– Nakon izvršenog pretresa sudu će biti dostavljen izveštaj o izvršenom pretresu i biće obaveštena Služba za poslove sa strancima – izjavila je portparolka MUP-a Snežana Galić.

Cilj pretresa, sprovedenog po naredbi Opštinskog suda u Bihaću, bio je pronalazak tragova i predmeta koji potiču iz krivičnih dela, kao tragova i predmeta koji se koriste za vršenje prekršaja.

U akciji učestvovalo je više od 100 policijskih službenika Uprave policije MUP-a USK, a aktivnosti su rezultat posljednjih dešavanja na području USK i uznemirenosti javnosti nakon ubistva migranta u Velikoj Kladuši.

Tužilaštvu će USK biti predata dvojica migranata iz Alžira i Palestine koje se sumnjiče za ubistvo Marokanca A. L. koje se dogodilo u petak u Velikoj Kladuši.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter