Izvor:
29.06.2018 u 15:16
0

MILIČIĆ: Kosovo je neraskidivo povezano sa crnogorskim identitetom i duhovnošću!

Lider opozicione crnogorske Prave Crne Gore Marko Milačić kazao je da je Kosovo neraskidivo povezano sa crnogorskim identitetom i duhovnošću, kao i da je ono deo "crnogorskog bića".

Milačić je u Nikšiću, na Vidovdan, poručio da se ne sme taktizirati i ćutati o važnim stvarima koje su opredelile "sudbinu našeg naroda".

"U Podgorici je rođen rodonačelnik dinastije Nemanjić – Stefan Nemanja, Petrovići, na čelu sa Njegošem, pronosili su kosovsku ideju, mitropolit Amfilohije je egzarh sveštenog trona pećkog, Metohija je bila deo Crne Gore i tako dalje. . . ", istakao je Milačić, i dodao da se ne treba stideti "da kažemo da Kosovo nije samo srce Srbije, već i srce Crne Gore, da je Kosovo deo crnogorskog bića".

Izvor: Tanjug
Foto: YouTube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter