Izvor:
02.07.2018 u 17:08
0

Tači na vezi sa Mičelom: „Moramo postići konačan sporazum sa Beogradom“!

Kosovski predsednik Hašim Tači kaže da je sa pomoćnikom američkog državnog sekretara za evropska i evroazijska pitanja, Vesom Mičelom, telefonom razgovarao o poslednjoj fazi dijaloga Beograda i Prištine i jačanju odnosa između dve strane.

"Složili smo se da intenziviramo dijalog i da je potrebno postići konačan sporazum. Dijalog i konačni sporazum su jedini način da se Kosovu otvori put ka evropskim i evroatlanskim integracijama, i da se osigura dugotrajni mir i stabilnost Zapadnog Balkana", napisao je Tači danas na svom nalogu na Fejsbuku.

Dodao je da "Kosovo, kao i uvek, ima sigurnu američku podršku čak i u završnoj fazi ovog teškog procesa, ali nije nemoguće da se on okonča sporazumom".

tanjug.rs
Foto: Twitter@HashimThaciRKS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter