Izvor:
19.07.2018 u 14:54
0

Kosovske vlasti ne žele da istraže ubistvo Olivera Ivanovića: Policajci osumnjičeni za manipulisanje dokazima vraćeni na posao!

Dva pripadnika kosovske policije, Ž. J. i D.M, za koje se sumnjalo da manipulišu dokazima u istrazi ubistva Olivera Ivanovića, vraćena su naposao, nakon što im je istekla suspenzija, potvrdio je danas zamenik regionalnog komandanta za sever Besim Hoti.

"Radi se o suspenziji, suspenzija je istekla i vraćeni su na posao. Naredba je doneta 18. jula i stupa na snagu danas ", rekao je Hoti, prenosi Koha.net.

Ž.J. i D.M uhapšeni su 10. februara zbog sumnje da su manipulisali dokazima o ubistvu Ivanovića, lidera Građanske inicijative SDP, a nakon dva ana su puštena na slobodu.

Ivanović je ubijen 16. januara ove godine, a do danas nisu nađeni ni nalogodavci i počinitelji tog ubistva.

tanjug.rs
Foto: Twitter/Sava Janjic, twitter/milena ivanovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter