Izvor:
20.07.2018 u 05:32
0

TAČI: Vučićevo razmišljanje o Kosovu „daleko od realnosti“!

Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je danas da u Briselu nije bilo lako razgovarati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vucicem i ocenjuje da je Vučićevo razmišljanje o Kosovu "daleko od realnosti".

"Jučerašnji sastanak je bio najkraći u poslednjih šest godina, ali nije bilo lako razgovarati sa Vučićem, koji smatra da je Kosovo i dalje deo Srbije, da je Kosovo ili Kačanik srce Srbije. Ovakvo razmišljanje predsednika Srbije daleko je od realnosti", rekao je Tači na konferenciji za medije.

On je izjavu dao u Prištini, po povratku iz Brisela, gde je u sredu bio održan nastavak dijaloga Beograda i Prištine na predsedničkom nivou.

Tači je ubeđen da će dijalog Beograda i Prištine biti okončan "međusobnim priznanjem" i u interesu obe strane.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter