Izvor:
23.07.2018 u 08:37
0

HOROR U BERLINU: Napadač zapalio dvojicu beskućnika!

Dvojica beskućnika zadobila su teže opekotine kada ih je neidentifikovana osoba zapalila nakon što ih je polila zapaljivom tečnošću na železničkoj stanici u predgrađu Berlina, saopšteno je iz nemačke policije.

U saopštenju se navodi da je nepoznati počinilac tokom noći tečnošću polio beskućnike i zapalio njih i njihove stvari na željezničkoj stanici u predgrađu Šenenvajde.

Listovi "Bild" i "BZ" pišu da su prolaznici ugasili vatru uz pomoć aparata za gašenje požara iz obližnje tezge za prodaju brze hrane, dok novinska agencija DPA prenosi da policija to još nije potvrdila.

Povređene osobe prevezene su u bolnicu, prenio je AP.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter