Izvor:
23.07.2018 u 08:46
0

TRAMPU STIGLA KOVERTA IZ MEKSIKA: Obrador pisao lideru SAD pismo na sedam strana o budućim planovima!

Andres Manuel Obrador, koji bi trebalo da preuzme funkciju predsednika Meksika u decembru, napisao je pismo američkom predsedniku Donaldu Trampu o tome kako namerava da unapredi ekonomiju i bezbednost u državi kada preuzme dužnost, kako bi sprečio građane Meksika da odlaze iz zemlje.

– Biće brojnih promena. Ubeđen sam da možemo da se dogovorimo kako zajedno da se uhvatimo u koštac sa fenomenom migracija, kao i sa problemom bezbednosti granica – napisao je Ortega u pismu na sedam strana.

Budući meksički ministar spoljnih poslova Marselo Ebrard pročitao je pismo novinarima u Obradorovom štabu i dodao da je Tramp primio pismo.

Obrador planira da smanji plate i bonuse zaposlenima u meksičkoj vladi i ukine pojedina radna mesta, a da ta sredstva usmeri na socijalne programe i infrastrukturu. Jedan od planova mu je i da smanji poreze u privatnom sektoru u nadi da će povećati investicije i stvaranje novih poslova.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter