Izvor:
20.08.2016 u 00:32
0

ZBOG VELIKIH PRITISAKA: Trampov spin-doktor podneo ostavku USRED KAMPANJE!

Šef predizbornog štaba republikanskog kandidata za predsednika SAD Donalda Trampa, Pol Manafort, podneo je danas ostavku, saopštio je Tramp.

Tramp je u saopštenju pohvalio Manafortov rad na kampanji i nazvao ga "pravim profesionalcem".

Pre dva dana Tramp je ponovo, manje od tri meseca pre izbora, promenio svoj izborni štab. a tada je rekao da će Manafort, uprkos optužbama u vezi sa Rusijom i Ukrajinom, ostati na tom mestu.

Mediji su ranije ove sedmice javili da je Manafort pomagao nekadašnjoj vladajućoj ukrajinskoj Partiji regiona da tajno prebaci 2,2 miliona dolara za dve lobističkle firme u Vašingtonu, što je Manafort kasnije demantovao.

Manafort i njegov zamenik Rik Gejts radili su za Partiju regiona nekadašenjeg predsednika Ukrajine Viktora Janukoviča koji je svrgnut posle protesta 2014. godine.

– Jutros mi je Pol Manafort ponudio, a ja sam prihvatio, njegovu ostavku u kampanji. Vrlo sam mu zahvalan na odličnom poslu i pomoći da budemo tu gde smo danas – navodi se u saopštenju.

Donald Tramp kasnije danas treba da obiće domaćinstva uništena u poplavama u Baton Ružu, u saveznoj državi Luizijani, posle čega bi trebalo da otputuje za Minesotu.

Beta
Foto: Flickr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter