Izvor:
04.08.2018 u 20:39
0

NEĆETE VEROVATI KO JE U PITANJU: Lavrov imenovao SRPSKOG DRŽAVLJANINA za specijalnog predstavnika Rusije u SAD! (FOTO)

Poznati američki glumac Stiven Sigal imenovan je za specijalnog predstavnika Ministarstva inostranih poslova Rusije za pitanja rusko-američkih humanitarnih odnosa, saopšteno je iz tog spoljnopolitickog resora.

Kako se navodi, Sigal će raditi na razvijanju rusko-američkih humanitarnih odnosa, pre svega kada je reč o kulturi i umetnosti.

Njegov zadatak biće i da razvija saradnju kada je reč o razmeni mladih, kao i u mnogobrojnim drugim društvenim aktivnostima, prenosi Sputnjik.

Američki glumac dobio je rusko državljanstvo 2016. godine.

"Uvek sam osećao da SAD i Rusija treba da budu najbolji prijatelji i saveznici. Bez obzira na nesrećnu propagandu koja se dešava oko nas, ja se, kao i pre, pridržavam te ideje i spreman sam da naporno radim radi dostizanja tog cilja. Vrlo sam zahvalan zbog te mogućnosti", rekao je svojevremeno Sigal, koji ima i srpsko državljanstvo

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter