Izvor:
07.08.2018 u 11:57
0

ŠPANIJA: Uhapšeno sedam osoba zbog krijumčarenja migranata!

Evropska policijska služba Evropol saopštila je danas da je španska nacionalna policija uhapsila sedam osoba osumnjičenih za krijumčarenje nekoliko stotina ilegalnih migranta u Francusku.

Evropol je naveo da se veruje da je dobro organizovana kriminalna grupa prokrijumčarila oko 300 migranata iz afričkih zemalja francuskog govornog područja na sever Španije, a potom u Francusku.

Agenacija za migracije Ujedijenih nacija saopštila je da je gotovo 60.000 migranata i izbeglica ušlo u Evropu morskim putem ove godine, što je tri puta više u odnosu na prošlu godinu.

Agencija je navela da je Španija postala najpopularnija evropska destinacija za migrante sa područja Sredozemlja.

Izvor: Tanjug.rs
Foto: Twitter/Les Echos

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter