Izvor:
07.08.2018 u 13:39
0

POBEGLI IZ DOMA DA BI BILI NA OMILJENOM MUZIČKOM FESTIVALU: Bespomoćne i dezorijentisane muskarce zbrinula policija!

Dvojica muškaraca, stara 58 i 59 godina, pobegla su iz doma za osobe sa mentalnim problemima da bi prisustvovali najvećem nemačkom hevi metal festivalu, izjavio je portparol policije Icehoa Peter Berndt.

Posetioaci festivala pozvali su policiju nakon što su pronašli dvojicu "bespomoćnih, dezorijentisanih i pijanih muškaraca", koji čekaju autobus za povtratak kući na glavnoj stanici autobusa, koji je prestao da saobraća u 03.00 časa ujutru u subotu.

Policija ih je odvela u stanicu za pružanje prve pomoći, da bi ih kasnije tokom dana poslala nazada taksijem, koji je organizovao dom, oko 30 kilometara odatle.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter