Izvor:
12.08.2018 u 08:05
0

KRVAVA PUCNJAVA U MANČESTERU: 10 izrešetano na Karipskom karnevalu, od napadača ni traga!(VIDEO)

Najmanje 10 ljudi ranjeno je u ulici Klermont u Mos sajdu, četvrti u Mančesteru, saopštila je britanska policija.

Sinoć je tamo počeo i do kasno u noć trajao Karipski karneval, tradicionalna manifestacija koja uvek okupi i razveseli veliki broj građana.

A onda oko 2.30 noćas počela je pucnjava. Ko, zašto, odakle tačno – policija još ne zna odgovore na ta pitanja, mada su jake policijske snage, kao i uvek obezbeđivale karneval.

Policija je objavila da je reč o "opasnom napadu".

Na Tviteru je objavljen snimak odmah posle incidenta. Čuje se kao neko viče "beži", a vidi se kako policajci pomažu uspaničenim učesnicima karnevala da se sklone. Drugi glas pita nekog "čuješ li me?".

"Dajte nam malo mesta, ljudi, kaže neko iz pozadine, a jedan muškarac se izdire "jesi li ti glup?".

"Trenutno imamo ljude koje u bolnici zbrinjavaju zbog povreda različite težine, ali Bogu hvala da ničiji život nije ugrožen. Policajci pokušavaju da utvrde gde je tačno incident počeo i ko je odgovoran za ovako opasan napad", kaže glavni detektiv Debi Duli. "Pokušavamo da ispitamo što je moguće više svedoka i da što pre pregledamo snimke s bezbednosnih kamera da bismo utvrdili činjenice."

U Mos sajd su poslate dodatne policijske snage.

Kurir.rs
Foto: Arhiva/Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter