Izvor:
13.08.2018 u 19:51
0

Tramp: Istraga o ruskom mešanju je totalna prevara!

Američki predsednik Donald Tramp upitao se na Tviteru da li će istraga o mogućem ruskom mešanju u američke predsedničke izbore 2016. godine biti okončana.

On je to upitao nakon što je otpušten jedan od glavnih istražitelja.

Advokat bivšeg agenta Federalnog istražnog biroa SAD (FBI) Pitera Stržoka saopštio je danas da je Stržok otpušten zbog poruka u kojima je kritikovao Trampa, navodi AP.

Vođa istrage o mogućem ruskom mešanju Robert Maler izbacio je Stržoka iz istražnog tima odmah nakon što je saznao za sporne poruke.

Tramp je na Tviteru istakao da je "lista loših igrača u FBI i Ministarstvu pravde sve duža i duža", nazvavši istragu o ruskom mešanju "totalnom prevarom".

AP podseća da je Tramp i ranije kritikovao istragu o mogućem mešanju u predsedničke izbore i dodaje da za sada nema indicija da će se istraga obustaviti.

tanjug.rs
Foto: twitter/RT printscreen, arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter