Izvor:
15.08.2018 u 17:28
0

SRBIN RANJEN U SALCBURGU: Upucani nakon ranjavanja uspeo sam da nazove hitnu pomoć!

Jedan 35-ogodišnji državljanin Srbije teško je ranjen u pucnjavi koja se dogodila u Salcburgu. Srbin je, kako je saopštila policija kasno sinoć pogođen iz tri metka u dr Hans Lehner parku u delu Salcburga koji se zove Šalmos. Odmah nakon pucnjave policija je uspela da uhapsi jednog osumnjičenog za ovaj zločin, dok su dve osobe još u bekstvu.

Inače te tri osobe su pobegle odmah nakon ispaljivanja hitaca, ali je policija uspela jednom da uđe u trag i pokrenula je potragu uz učešće i specijalnih jedinica Kobri. Povređeni je zadobio prostrelnu ranu, kao i rane od dva metka, koja se i dalje nalaze u njegovom telu, zbog čega je morala biti izvršena hitna operacija.

Očigledno je upucani, nakon ranjavanja uspeo sam da nazove hitnu pomoć. Pored toga, prema policiji, postoje i svedoci ovog zločina, koji se trenutno ispituju.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter