Izvor:
19.09.2018 u 06:41
0

BRAZIL: U pokušaju masovnog bekstva poginulo 7 zatvorenika!

U pokušaju masovnog bega iz zatvora na saveru Brazila, poginulo je sedam zatvorenika, a povređeno je troje.

Kako SE prenosi, to se dogodilo u utorak, a zvaničnici zatvora saopštili su da su šestoricu zatvorenika ubili drugi zatvorenici, a da je spaljeno telo još jednog pronađeno u zatvoru u Altamiri kao i da su trojica povređenih prevezeni u bolnicu.

Državni zvaničnici su saopštili da je u pokušaju bega kroz ventilacione cevi zatvora učestvovalo 120 zatvorenika. Kapacitet zatvora podrazumeva 208 zatvorenika, a ovaj zatvor je brojao njih 374.

Kako agencija prenosi, zatvorski zvaničnici su dodali da su u pokušaju bega zatvorenici uništili rešetke, ambulantu i druge kancelarije, a da je u nekim delovima zatvora čak izbio i požar koji je ubrzo ugašen.

Zatvorski zvaničcnici nisu potvrdili da je iko od zatvorenika uspeo da pobegne.

Izvor: Kurir.rs
Foto: YouTube Printscreen/HBODocs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter