Izvor:
22.09.2018 u 12:41
0

MONSTRUOZNO: Komšija (27) silovao devojčicu (7) metalnom šipkom!

Novo brutalno silovanje postreslo je indijsku javnost, nakon što su obelodanjeni detalji seksualnog zlostavnja 21-godišnjeg mladića nad devojčicaom od 7 godina.

Devojčica, čije ime nije navedeno, namamljena je u park Semapuri u Nju Delhiju slatkišima i novcem od strane komšije, koji joj je nakon toga nasilno oduzeo nevinost, zlostavljajući je metalnom cevi kojom je više puta ugurao u njen polni organ. Nakon toga, on je devojčicu vratio kući sa obilnim krvarenjem zbog kojeg je odmah po hospitalizovanju da ide na operaciju.

21godišnji silovatelj je priveden i uhapšen odmah po svedočenju žrtve, saopštili su iz policije.

Javnost je o slučaju obavestila Svati Malival, predsednica Komisije za žene u Nju Delhiju, preko objave na svom Tviter nalogu.

Kako je napisala, o devojčici se brinula samo majka i njoihovo materijalno stanje je bilo veoma teško, što je silovatelj znao i iskoristio je.

– Ne mogu da opišem patnju kroz koju prolazi. Veoma je neuhranjena, a čeka je velika životna borba. Mi ćemo je podržati i tražićemo smrtnu kaznu za krivca. Apelovaću da joj se isplati i novčana nadoknada za pretrpljeni bol – napisala je ona.

Kako prenose indijski mediji, napadač je priznao delo zbog kojeg ga se i porodica odrekla.

Njegova trufna žena je izjvaila da je on ima problema sa alkoholom, ali da nije mogla ni da sanja da je u stanju da uradi nešto tako zverski, dodajući da se nada da će policija doneti pravdu devojčici.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter